Kirándulás Csuntavára
Rožňavský oddiel Uhorského karpatského turistického spolku organizuje túru do okolia Čuntavy v dňoch 10.-11.08.1912. Prihlásiť sa možno u predsedu oddielu Alexandra (Sándor) Horvátha.