Rozsnyófürdőn
Kabaretné vystúpenie, ktoré bolo plánované na 11.08.1912 (nedeľu) musí byť odvolané. Jeho nový termín a tak isto aj program bude dodatočne zverejnený. Kúpele sú bohato navštívené hosťami z Budapešti, ale tiež okolia Rožňavy. Článok prináša ich menoslov.