Árverési hirdetményi kivonat - Baydik, [Juraj]
Oznámenie o dražbe nehnuteľného majetku - pôdy v katastri obce Štítnik, ktorá je zapísaná na neplnoletých obyvateľov Štítnika - Gejzu a Jána Gallovcov. V súdnom spore ich zastupujú tútori Pavol Gáll, vdova Galló Jánosné a Julianna Filó. Rozpísané sú ceny jednotlivých parciel a ich úradný zápis v Pozemkovej knihe. Žalobcom je obchodník Albert Schwartz z Plešivca.