Királyunk születésnapja
Z príležitosti 82. narodenín kráľa uhorského bude slúžiť rožňavský biskup slávnostnú omšu 18.08.1912 v biskupskej katedrále. Slávnostná hostina v biskupskej rezidencii bude na poludnie. [František Jozef Karol I. rakúsky cisár a kráľ uhorský sa narodil 18.8.1830 v Schönbrunn. Uhorským kráľom od 8.06.1867. Pozri: Statistika... 1912, s. 5].