Alapitvány helyek betöltése
Dvaja študenti rožňavského Evanjelického a.v. gymnázia - Blažej (Balázs) Nagy a Ladislav (László) Schvirián, ktorí zmaturovali s vynikajúcim prospechom získali bezplatné, resp. za polovičnú cenu ubytovanie v Kolégiu Eötvös počas svojho vysokoškolského štúdia.