Adományok : Hetedik közlemény - Hazslinszky, Rudolf
Do zbierok Mestského múzea v Rožňave pribudli v auguste 1912: písomnosti z pera Ladislava (László) Réza, list Zoltána Hanvayho Aladárovi Kubinyimu, publikácia Alexandra (Sándor) Vargu o flóre regiónu z roku 1906, obežník Mikuláša Szemereho k panovníkovi, prejavy Štefana (István) Tiszu, výtvarné práce profesora Tamásiho, pozostalosť Jána (János) Gaála. Zbierka obsahuje celkovo 649 predmetov.