Iskolai értesitők ; Cikksorozat II
Článok rozoberá Výročnú správu Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave za šk. rok 1911/12. Škola mala 228 riadnych a 9 súkromných žiakov. Z tohto počtu 221 žiakov + 8 súkromných prešlo záverečnými skúškami. 113 bolo evanjelického a.v. vyznania, kalvínov 37, 24 rímskokatolíkov, 2 gréckokatolíci, 3 pravoslávni, 47 Židia.