Személyi hirek
Rožňavský rímskokatolícky biskup Ján (János) Balás sipeki vysvätil rímskoaktolícky kostol v obci Sušany. Odtiaľ odcestoval na svoj majetok v Becske (MR). Senior gemerskej evanjelickej a.v. cirkvi Július (Gyula) Terray navštívil 31.07.1912 spolu s manželkou obec Lovrin (RO). Svetoznáma speváčka Mária Bazilidesz v júli 1912 zavítala do rodnej Jelšavy k svojim rodičom.