Házasság
Železničný inšpektor na dôchodku Ľudovít (Lajos) Ginovszky sa oženil 25.07,1912 v Revúcej s Annou Márjási. Majiteľ tlačiarne v Miskolci (MR) JOzef (József) Kaposi sa oženil 28.07.1912 v Rožňave s dcérou zosnulého Jozefa (József) Vajnera - Annuskou. Bola neterou Dr. Karola (Károly) Vajnera, obvodného lekára v Drnave.