Hadgyakorlatok a Sajóvölgyen
Správa o vojenskom cvičení, ktoré je pripravované na začiatok septembra 1912 v povodí Slanej v blízkosti Rožňavy. Zúčastnia sa ho príslušníci 25. pluku z Lučenca a 6. armádneho zboru z Košíc.