Irányi Dánielről - -s. -i
Ukážky z listov [pravdepodobne sa nachádzajú v zbierke Mestského múzea v Rožňave] Daniela Irányiho mladšiemu bratovi Ľudovítovi (Lajos) zo dňa 6.04.180 a 5.05.1891, sestre Žofii vyd. Matherny a neskôr Péters zo dňa 21.11.1890. Po návrate z vyhnanstva bol menovaný čestným občanom Czeglédu. Dokladom toho je ukážka listu mešťanostu Jána (János) Dobos z 9.07.1867. V poznámkach sú rozpísané rodinné vzťahy.