Erdészeti kinevezések
Na kniežacom panstve Coburg došlo v auguste 1912 k týmto zmenám na postoch lesníkov: Alexander (Sándor) Wolfram bol menovaný lesníkom do Polomky. Ján (János) Szatmáry bol menovaný pomocným lesníkom do revíru Pusztateplicske, Eugen (Jenő) Hollman pomocným lesníkom do Pustého Poľa a Fridrich (Frigyes) Plenczner za lesníka - praktikanta do Šumiacu.