Beiratás az elemi iskolába
Oznámenie Rímskokatolíckej ľudovej chlapčenskej školy v Rožňave o zápise na školský roku 1912/1913, ktorý sa bude konať v dňoch 2.-7.09. a 12.09.1912 poobede. Slávnostná omša Veni Sancté 8.09.1912 vo františkánskom kostole. Vyučovanie bude zahájené 9.09.1912.