Házasság
Informácie o uzavretí sobáša dvoch Rožňavčanov: Dr. Dávid Freiberger, advokát z Rožňavy sa v Trebišove oženil s Margitou (Margitka) Glück 3.09.1912. Rožňavský obchodník Jozef (József) Kornhauser sa oženil 3.09.1912 s Jozefínou Schnitzer. Obrad prebiehal v židovskej synagóge.