Halálozások
Oznámenia o úmrtí Ľudovíta (Lajos) Halasiho, finančného úradníka v Sporiteľni Rožňava 30.08.1912 vo veku 56 rokov. Pochovaný bol v Rožňave v nedeľu 1.09.1912. Druhým zosnulým je Imrich (Imre) Horváth, rožňavský obchodník so železom, ktorý sa len pred krátkym časom usadil v Rožňave. Zomrel 3.09.1912 vo veku 38 rokov. Pohreb sa bude konať 5.09.1912.