Beiratások iskoláinkban
V meste Rožňava sa ukončil zápis do škôl na školský rok 1912/1913 dňa 4.09.1912. Slávnostné Veni Sancte odznelo v Katolíckom vyššom gymnáziu v Rožňave 4.09.1912. 5.09.1912 bude podávaný slávnostný obed v premonštrátskom kostole.