Megbizottsági tag választása felvidéken - W.
Voľby do predstavenstva Zemplínskej župy prebehli v obciach severného Zemplína. Prehľad týchto obcí. Na návrh hl.slúžneho Humenného M.Haraszthy do radov virilistov boli prijatí nasledovní občania: Dr. Štefan (István) Tomka kráľ.notár, Dr.Ján (János) Szekerák lekár, Leopold (Lipót) Guttmann statkár, Dr. Armin Kelemen advokát. Menoslov podľa jednotlivých obcí severnej časti zemplína.