Tanügyi kinevezés
Správa o preložení diplomovaného stredoškolského profesora Mikuláša (Miklós) Holéczyho z Obecnej meštianskej školy v Nyiregyházy (MR) na Zjednotené protestantské gymnázium do Rimavskej Soboty vo funkcii riadneho profesora v septembri 1912