Tanitók közgyűlése
Článok prináša jednotlivé body programu valného zhromaždenia Spolku rímskokatolíckych učiteľov rožňavskej diecézy v dňoch 25.-26.09.1912: voľba výboru, hospodárenie, rozdelenie štipendií a iné.