Zsidó ünnepek
Informácie o židovských sviatkoch: roshasono [Rausch Haschonoch] - Nový rok 12.-13.09.191 - rok 5673 oslávili židovskí veriaci. Deň zmierenia jomkipür [Jaum Kippur] - oslavy sa pripravujú na 21.09.1912. [Pozri: Sprievodca čitateľa biblie 1990. Bibliaolvasó vezérfonal. Kalendár. Naptár. Schematizmus. Névtár. Komárno, Cirkevné nakladateľstvo Bratislava 1989. 236 s.]