A homonnai dalegylet jobb jövöje
Správa o tom, že spevokol v Humennom obnovil svoju činnosť od septembra 1907 aj tým, že do funkcie umeleckého vedúceho (vedúceho nápevu) (szolamvezető) si zvolilil riaditeľa Alexa (Elek) Cseh.