Gondnokságok kinevezése
Informácia o tom, že na základe zákona nariaďuje hlavný župan Zemplínskej župy Július (Gyula) Meczner do jednotlivých obcí, kde sa nachádza štátna škola kurátorských inšpektorov. Menoslovy a funkcie vymenovaných ako aj obec, kde sú pridelení.