Zemplénvármegye tisztujitó közgyülése
Správa o uskutočnení valného župného zhromaždenia v Sátoraljaujhely 11. 12. 1907, ktorého predmetom boli voľby. Na novovytvorené miesto hlavného slúžneho do Medzilaboriec bol vymenovaný gróf Viktor Hoyos, do funkcie slúžneho tamtiež bol menovaný Gejza (Géza) Zombory. Alexander (Sándor) Dick advokát z Humenného opätovne bol vymenovaný do funkcie župného tabulárneho hlavného štátneho zástupcu