Évzáró vizsga a izr. elemi iskolában
Správa o úspešných koncoročných skúškach na židovskej obecnej škole v Humennom. Napriek viacnásobnému prerušovaniu vyučovania pre výskyt epidémie šarlachu žiaci zvládli učivo veľmi dobre. Poľutovanie nad tým, že zo školskej stolice počas celého roka si nenašli čas, aby školu navštívili.