Találkozás - Erdősi, Dezső?
Báseň. [V encyklopedických dielach SBS, Szin. sa nenachádza. MÉL - l. diel str. 439 uvádza novinára narodeného r.1875 v Esztergome, ktorý zomrel v Budapešti r. 1931. Ostáva na prebádanie.]