Királyhegyaljai községi vásár
Správa Obchodnej a priemyselenej komory v Miskolci (MR) o zmene termínu konania krajinského jarmoku v obci Šumiac z 26.10. na 28.10.1912. Zmenu schválil uhorský minister obchodu.