Meghivó
Správa o tom, že Humenský katolícky kruh usporiada 5. 07. 1903 spoločenskú zábavu, ktorej výnosy pôjdu na pozdvihnutie vlastnej finančnej základiny. V rámci tejto príležitosti bude pozdravený aj "Punday bácsi" [Ján (János) Punday kantor-učiteľ] pri príležitosti 50 ročného učiteľského pôsobenia