Villamosvilágitásunk mizériái - Feymann, Ladislav
Mestský radca Ladislav (László) Feymann odpovedá na kritiku zo strany obyvateľov mesta o nedostatočnom osvetlení. Bolo rozhodnuté, že sa budú montovať silnejšie žiarovky do lámp. Na vine sú aj obyvatelia - remeselníci, ktorí odoberajú elektrickú energiu aj v nočných hodinách.