Orvosok gyűlése
Referát zo zasadnutia Spolku gemerských lekárov a lekárnikov v Rožňave 30.09.1912. Predseda spolku Dr. Tomáš (Tamás) Löcherer sa pre chorobu nezúčastnil. Dr. Dezider (Dezső) Pósch, podpredseda, viedol schôdzu.Schválená bola základina Kétlyho - pre najaktívnejšieho člena. Prerokovala sa potreba namontovať vetracie zariadenia do spoločenských budov.