A szepes gömöri automobil járatok
Na jar roku 1913 budú dané do prevádzky automobilové linky: Spišská Nová Ves-Poprad-Starý Smokovec, Spišská Nová Ves-Rožňava, Poprad-Dobšiná-Rožňava. Hlavný iniciátorom tohto snaženia je redaktor Július (Gyula) Telléry.