Ünnepi beszéd : Elmondotta Kiss Kolos Jenő kath. főgimnáziumi igazgató az intézet október 6-án tartott gyászünnepén - Kiss, Kološ Eugen
Riaditeľ Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave predniesol spomienkovú reč na udalosti roku 1848 na podujatí 6.10.1912.