Házasság
5.10.1912 sa v mete Witherbee v štáte New York oženil riaditeľ Slanskej banky v Rožňave - Jozef (József) Szita s Etelkou Szloboda. Nevesta je dcérou M. Szlobodu, veľkoobchodníka vo Witherbee. 21.10.1912 sa očakáva príchod mladomanželov do Rožňavy.