Közjegyzőség Tornalján
Na základe rozhodnutia ministra pravosúdia sa Kráľovský obecný notariát v Rožňave rozčlení na Kráľovský obecný notariát v meste a nový vznikne v Tornali. Pracovať začne 1.01.1913.