Pályázati hirdetmény II od jegyzői állásra - Nagy, [Elemír]
Hlavný slúžny rožňavského okresu [Elemír, (Elemér] Nagy vydal 5.10.1912 oznámenie o konkurze na miesto druhého notára na miestnom notariáte v Slavošovciach. Termín na zaslanie požadovaných údajov od záujemcov je 30.10.1912.