Eljegyzés
Učiteľ meštianskej školy v Gelnici Alexander (Sándor) Hajnóczy, ktorý sa zasnúbil v Gelnici s Ellou Járossy, učiteľkou na tej istej škole, bol synom R. Jozefa Hajnóczyho, kráľovského radcu a školského inšpektora spišskej župy. Ella Járossy je dcérou Endre (Ondreja) Járossyho, riaditeľa Štátnej ľudovej školy v Rožňave a zároveň hlavného veliteľa Dobrovoľného hasičského zboru. Július (Gyula) Farkas ml., správca [Coburgovského panstva] vo Valkovni sa oženil s Máriou (Mariska) Tomory, dcérou Gejzu (Géza) Tomoryho hlavného slúžneho a jeho manželky Júlie Feymann.