Pályazati hirdetmény segédjegyzői állásra - Nagy, [Elemír], [tasnádi]
Hlavný slúžny v Rožňave - Elemír Nagy tasnádi formou inzerátu č. 6111/1912 oznámil vyhlásenie konkurzu na uvoľnené miesto pomocného notára pre oblasť Brzotína. Do 15.11.1912 je potrebné, aby záujemcovia zaslali prihlášky. Konkurz sa uskutoční 21.11.1912.