Tanitók gyűlése
Správa o zahájení 30. valného zhromaždenia Spolku rímskokatolíckych učiteľov rožňavskej diecézy 26.09.1912 v Rožňave. Začne ráno o 9,00 hod. vo veľkej sále Katolíckeho tovarišského spolku, ale bude mu predchádzať Veni sancti. 25.09.1912 sa konalo stretnutie katechétov.