A reformáció évfordulóját
Kultúrny program na oslavy reformácie, ktoré prebehnú 31.10.1912 v Evanjelickom a.v. gymnáziu v telocvični bude pozostávať z hudobných a recitačných čísel študentov. Zisk bude odoslaný do podporného spolku gymnázia.