Mulatság - H.J
Správa o úspešnej spoločenskej zábave v Medzilaborciach, ktorú zorganizovali úradníci Uhorských štátnych železníc 31. 12. 1903. Účinkovala hudba kapelníka Antona (Tóni) Dandása z Humenného.