Távozó banktisztviselő
Správa o odchode hlavného účtovníka Rožnavskej Sporiteľne Dezidera (Dezső) Szentiványiho do Obchodnej banky a sporiteľne, účast. spoločnosti v Szolnoku (MR) od 1.10.1912. Nastúpi do funkcie tajomníka hlavného účtovníka.