A homonnai leányok egysülete...
Správa o tom, že Humenský grajciarový spolok židovských dievčat (Homonnai izraelita leány filléregylet) - jeho samovzdelávací kruh mal zasadanie 17.01.1904 na ktorom sa venovali čítaniu a recitácii.