Imádságok : Reggeli ima : Tanitás előtt : Tanitás után : Evés előtt : Evés után - Janka, Karol, 1872-19??
Text modlitieb kalvínskeho farára Humenného Karola (Károly) Janka, ktoré sú prevzaté z cirkevnej ročenky 1903