A vármegye közuti hálozatának ujjászervezése - Bessenyey, Zenó
Úvodník, ktorý sa venuje problematike reorganizácie cestnej siete v Zemplínskej župe. Text nariadenia zákonodarnej komisie župy č.23740-1903. Jedná sa o zoštátnenie ciest, výstavbu, dostavbu i údržbu ciest - vytýčené poradie. Prehľady podľa obcí a vytýčených úloh