Halálozások
Františkánsky kňaz Arnold Kapás, ktorý pôsobil vo Fiľakove mal pohreb 24.10.1912. Smútočný obrad vo Fiľakove dňa 24.10.1912 viedol františkán Páter Ungváry. Vojtech (Béla) Rábely pôsobil ako zverolekár v Rimavskej Sobote. Zomrel vo veku 35 rokov 25.10.1912. Bol synom tlačiara Mikuláša (Miklós) Rábelya z Rimavskej Soboty. Bol ženatý a mal 4 deti. Rožňavský obchodník Koloman (Kálmán) Espersit zomrel v obci Makó (pravdepodobne MR) 28.10.1912. [Na stránkach Sajó-Vidék a Rozsnyói Hiradó uverejňoval svoje básne].