Szinészet városunkban
Spolok podporovateľov divadla v Rožňave nesúhlasí s rozhodnutím mestského zastupiteľstva o umožnení 15 vystúpení divadelnej spoločnosti Ernesta (Ernő) Hidvéghyho v novembri 1912.