Közgyűlés a vármegyén
Hlavným bodom mimoriadneho zasadania župného zastuptieľstva v Riamvskej Sobote dňa 25.10.1912 bolo prerokovanie platov poslancov na základe zákona č. 57/1912. Prebehli aj povýšenia niektorých poslancov: Vincent (Vince) Szakáll - sa stal predsedom sirotskej stolice, Aurél Kun - hlavným slúžnym, František (Ferenc) Kubinyi - hlavným úradným prokurátorom.