A putnoki kath. templomot
Správa o prebiehajúcej výzdobe interiéru rímskokatolíckeho kostola v Putnoku (MR) v októbri 1912 rožňavským maliarom Júliusom (Gyula) Adámom. Výzdoba by mala byť ukončená o niekoľko týždňov.