A vári leltár és kalauz
V novembri 1912 sa očakáva vydanie sprievodcu po hradných historických fondoch v múzeu na hrade Krásna Hôrka. V lete 1912 ukončili spracovanie hradného inventára. Exempláre budú zaslané pre knižnice, múzeá a stredné školy.