Dr. Rosenfeld Miksa ...
Správa o tom, že lekár Maximilián (Miksa) Rosenfeld bude bez nároku na odmenu vyučovať zdravovedu na vyššej obchodnej škole v Humennom v priebehu celého roka. Prvá zdravotnícka prednáška sa uskutočnila 1.02.1904.