A homonnai kath. kör...
Správa o tom, že Humenský katolícky kruh usporiadal spoločenskú zábavu dňa 7.02.1904. Zásluhy na úspešnom priebehu mali Štefan (István) Kuttka, gréckokatolícky dekan-farár, ako aj advokát Alex (Elek) Thoronszky a Elekné Thoronszky.